Uniteve Story

Foto Uniteve

Uniteve is een technisch servicecentrum dat nog in eigen beheer televisies en audioapparaten repareert. Daarnaast is het Noord-Amsterdamse bedrijf leverancier van satellietinstallaties.

Repareren en installeren:
De dagelijkse werkzaamheden van Uniteve bestaan grotendeels uit het repareren en installeren van televisie en andere apparatuur. 
we verkopen ook regelmatig tvś en andere apparatuur.
Maar dat is niet het belangreikste onderdeel van het bedrijf. Dat gebeurt over het algemeen wanneer het toestel niet te repareren valt.

Vertrouwen:
Er is overigens al wel een grote groep vaste klanten die al hun apparatuur bij Uniteve koopt. Pim zit natuurlijk al zolang in het vak dat de meeste klanten hem blindelings vertrouwen. Hij weet er ontzettend veel van en kan alles zelf installeren. Vooral ouderen vinden dat prettig. We nemen ruim de tijd en leggen alles uitgebreid uit. Bovendien komen we ook langs om de televisie in te stellen of de dvd-speler aan te sluiten.

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag wordt gewerkt van 9.00 tot 17.00 uur.
Op afspraak is Pim ook op andere tijden beschikbaar en ik weet ook zeker dat mensen gerust nog wel eens zaterdag hier langs kunnen komen. Als hij hier toch aanwezig is, laat hij ze heus niet voor een dichte deur staan.

Uniteve is gevestigd aan de slijperweg 1.
Het telefoon nummer is 020-6363820.